Pagina's

About

Zoals jullie waarschijnlijk wel weten gaat er achter deze persoonlijke beautyblog een 18-jarig meisje schuil. Dat ben ik, Nina Hosseini. Naast een ontzettend onregelmatige blogger ben ik ook eerstejaars student aan de Universiteit van Amsterdam. Ik studeer Algemene Sociale Wetenschappen, een brede interdisciplinaire studie waarmee ik me uiteindelijk ga specialiseren in een bepaald onderwerp en in één van de sociale wetenschappen. Tot nu toe bevalt het me redelijk goed, al is het studeren wel wennen. Ik woon op dit moment nog bij mijn moeder in Haarlem, maar wil volgend jaar verhuizen naar de prachtige hoofdstad om volop van het studentenleven te kunnen genieten zonder na te denken over eerste of laatste treinen.
Mijn tijd besteed ik voor een deel aan mijn studie, maar natuurlijk ook aan feestjes, leuke dingen doen met vrienden, eten (meestal ook met vrienden), slapen, het lezen en schrijven van blogs, studieontwijkend gedrag en het kijken van leuke films en series (Pretty Little Liars en The Carrie Diaries zijn op dit moment favoriet).


Over Pretty Up
Al zolang ik me kan herinneren ben ik bezig geweest met schrijven en alles delen wat mij bezig houdt. In 2009, toen ik 14 jaar oud was, startte ik mijn eerste blog op Girlzblog onder de naam Just4You. Hier plaatste ik af en toe korte persoonlijke artikelen, mededelingen over dingen die ik had gehoord of gelezen, plaatjes van knappe jongens en vooral tips voor van alles. In maart 2010 besloot ik te verhuizen naar Blogspot omdat Girlszblog te weinig mogelijkheden had voor mijn beginnende blog.

Ik begon met deze blog onder de naam LiveLifeGorgeous en leerde langzamerhand alle ins en outs van het beautyblogwereldje kennen. Nadat ik had geleerd hoe ik productfoto's moest nemen, een lay-out moest maken en contact moest onderhouden met andere bloggers en lezers was er nog 1 probleem over: de naam. Aan het begin van mijn tijd als blogger was ik nog niet bekend met de gelijknamige website Livelifegorgeous.nl, maar al snel ontdekte ik het bestaan van deze beautyblog. Toen mijn blog verder groeide werd het tijd voor een nieuwe, unieke naam. Ik bedacht de naam Pretty Up, dit betekent letterlijk 'mooi maken'. Ik vond de naam goed bij mijn blog passen en startte daarom een nieuwe blog op dit adres.

Na meer dan een halfjaar actief bloggen kwam ik echter in een grote blogdip terecht. Ik had te weinig tijd en motivatie om mijn blog actief bij te houden. Toch heb ik sindsdien regelmatig momenten gehad dat ik het bloggen miste en besloot ik om weer te beginnen. Niet meer elke dag omdat dit verwacht wordt van een 'goede' beautyblogger, maar gewoon op momenten dat ik de behoefte heb om dingen te delen en me bezig te houden met mijn blog. Mijn blog is dan ook niet mijn baan of het belangrijkste onderdeel van mijn leven, maar gewoon een plek om mijn liefde voor schrijven en beauty kwijt te kunnen. Ik hoop dat jullie net zoveel plezier halen uit het lezen van mijn artikelen als ik haal uit het maken ervan!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...