Pagina's

zondag 23 oktober 2011

Pretty Hippos Battle: RAINBOW
En het is weer zondag, oftewel battle time! Elke week houden Floor, Marjolein en ik een battle waarbij we alledrie een make-up look in een bepaald thema maken. De week na de battle kunnen jullie stemmen op je favoriet. Vorige keer (2 weken geleden ivm uitwisseling van Floor en Marjolein) hadden we een full face battle met het thema Barbie. Deze looks vind je hier en hier. Jullie hebben actief gestemd, er waren in totaal (beide blogs opgeteld) maar liefst 79 stemmen uitgebracht! Hiervan kreeg Floor er 12, Marjolein ook 12, en ik won de battle met 55 stemmen (69% van het totaal). Hier voor wil ik jullie natuurlijk heel erg bedanken, het was echt geweldig om te zien dat er elke dag weer nieuwe mensen waren die mijn look mooi vonden.


Maar goed, genoeg over de Barbie battle, we gaan verder met die van deze week. Dit keer is het thema regenboog, en wordt het geen full face look maar alleen een ooglook. Lees verder als je wilt zien wat we er van gemaakt hebben!


Nina
Voor de look gebruikte ik het 88 Shimmer palette en aan de binnenkant onder mijn ogen een prachtig pigment van In De Watten in de kleur Tealish.
In mijn rainbow look wilde ik graag alle kleuren uit de regenboog gebruiken, niet alleen een paar felle kleuren om het regenboog-idee te krijgen. Na een beetje denken hoe ik zo veel kleuren in één look kon verwerken en een beetje experimenteren met mijn 88 Shimmer palette kwam dit er uit, en een regenboog is het zeker! Het ging niet zo soepel als ik had verwacht (of eigenlijk gehoopt) maar ik ben toch tevreden met het resultaat.
Floor
De vorige keer heb ik me nog vrij ingehouden, en bij dit thema kreeg ik de gelegenheid om meer los te gaan. Helaas is hij een klein beetje mislukt doordat de kleuren heel erg in elkaar zijn overgelopen, maar uiteindelijk ben ik toch blij met het resultaat omdat ik mezelf overtroffen heb. Ik heb kleuren uit het Metal Mania palette gebruikt, maar ook wat losse pigmenten van allerlei merken. Tot slot nog een laagje mascara en klaar!Marjolein


Marjolein maakte een regenbooglook die wat draagbaarder is dan de mijne, en ik vind hem erg mooi geworden. Dit zegt ze over haar eigen look:
Regenbogen, ik ben fan! Als de zon schijnt en het regent ben ik altijd voor het raam te vinden: 'Waar is de regenboog?' Ook hou ik enorm van kleur. Voor deze look pakte ik mijn 3 Sleek palettes erbij, om eens lekker los te gaan op mijn oog. Ik ben wel tevreden met het resultaat, hoewel het totáál anders is dan ik in mijn hoofd had. Ik heb de kleurtjes enorm in elkaar laten overlopen, en de look toch nog vrij rustig gehouden. 


Trouwens, Marjolein is vandaag jarig! Zij is nu 16 jaar, net als ik morgen zal worden. Doe even lief en laat een comment achter op Sweethippos (of stem op Marjolein natuurlijk!)


Stem in de sidebar op Pretty Up of Sweethippos op de look die jij het mooiste vindt!


Wat vinden jullie van de looks?

Liefs, Nina
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...