Pagina's

zondag 27 maart 2011

EOTD - Green, gold, brown !


Ik heb weer een look voor jullie! Deze is opnieuw gemaakt door Sara, zij zal af en toe wat looks maken voor op mijn blog omdat ik er niet zo heel goed in ben. Het is een mooie ooglook geworden met 3 kleuren, namelijk groen, goud en bruin. Kijk maar eventjes mee:


Sorry, ik kijk een beetje sloom, maar de look is wel goed te zien.. Hier is een foto met ogen dicht:


Voor deze look heeft ze het 88 shimmer palette van mijn moeder gebruikt, met een mooie groene en bruine kleur en de fantastische goudkleurige oogschaduw die er in zit. Hier komt nog een look mee, dat verklap ik alvast! Verder draag ik ook een beetje van de witte kleur uit het 88 matte palette.

Ik vind het zelf een mooie look geworden, de kleuren passen mooi bij elkaar en het bevat lekker veel shimmers. Ik hoop dat de look een beetje indruk op jullie maakt, zodat ik jullie lekker nieuwsgierig kan maken voor de volgende EOTD met goud en paars.
Ik heb eigenlijk weinig tekst toe te voegen, ik laat de foto's het woord doen. Hier is de laatste, een beetje wazig zodat je de mooie shimmers ziet!


Een full face foto mag niet ontbreken. Op mijn rechteroog draag ik deze look, zoals je ziet is hij mooi, maar wel neutraal genoeg om te dragen. Op mijn linkeroog, verborgen onder mijn haar, zie je alvast een sneak peak van de volgende look! 
Verder heb ik hier eyeliner (Coastal Scents Gel Eyeliner), concealer en foundation op, en een mooie paarsbruine lipstick van de oude collectie van Catrice, in de kleur Noisette Cocktail. Als mascara gebruikte ik the Colossal, zonder wimperkruller, maar dat is hier niet te zien.


Ik ben erg benieuwd wat jullie van deze look vonden! Vanaf nu zullen er vaker looks verschijnen, gemaakt door Sara. Kijk eens bij de tag 'made by sara' voor meer!

Q: Wat vonden jullie van deze look? En zal ik veel vaker eotd's plaatsen?
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...