Pagina's

dinsdag 10 augustus 2010

How-to: De schuine vlecht !Heel veel gespot bij sterren zoals Audrina Patridge en Selena Gomez, maar ook op de catwalk : De schuine vlecht !
Het ziet er superhot uit en is op dit moment heel populair. Maar hoe maak je zoiets zelf ?

Stap 1; Als je een mooie vlecht wilt maken is het belangrijk dat je haar goed verzorgd is.
Was je haren en doe er daarna een volume mousse in.

Stap 2; Maak nu een zij scheiding en föhn je haar 1 kant op. Als je meer volume wilt (en het is ook makkelijker vlechten) dan föhn je met je hoofd naar beneden.

Stap 3; Nu moet je kiezen welke vlecht je wilt. Ga je voor de nette look van Selena Gomez (rechts) of wil je liever een vlecht met meer volume en een losse lok zoals Audrina Patridge ? Kies je vlecht, en volg de goede instructies !

Stap 4 - Audrina; Breng je losse lok eerst in model voordat je gaat vlechten. Föhn de lok tot jij hem goed vindt, maar zorg dat hij wel aan de goede kant blijft. Ben je nog niet tevreden ? Dan kun je ook een stijltang gebruiken, maar pas op dat het niet te slap wordt !

Stap 4 - Selena; Zorg dat je haar perfect glad en uitgekamd is. Als jouw haar snel pluist, gebruik dan een crème of mousse om het glad te maken.

Stap 5 - Audrina; Verdeel je haar in 3 delen om te vlechten. Hierna ga je de delen één voor één een heel klein beetje touperen. Gebruik hiervoor het liefste een toupeerkam, maar een gewone kam kan ook. Kam je haar van beneden naar boven, maar zorg dat je niet te veel toupeert. Dan wordt je haar heel pluizig en krijgt het iets té veel volume.

Stap 5 - Selena; Verdeel je haar in 3 delen voor het vlechten. Zorg dat ze goed gescheiden zijn, zonder klitten en losse haartjes.

Stap 6; Breng je haar naar één kant, maar laat het wel een beetje bol zitten. Hierna ga je beginnen met vlechten. Doe dit niet te strak, zoals bij een normale vlecht, maar hou het een beetje losjes.

Stap 7; Ben je klaar met je vlecht ? Spuit dan snel een goede haar spray. Want zonder haar spray zakt de vlecht heel snel uit!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...